LAGERREOLER

Lagerreoler fra Tornvig

Lagerreoler fra Tornvig, er kvalitet til en god og fornuftig pris, de kan bruges mange steder, på et lager for reservedele, sko, tøj og alle andre former for mindre ting, hvor der er behov for opbevaring i store og små rum og hvor I gerne vil udnytte pladsen fra gulv til loft. Lagerreolerne er nemme at samle og opstille, er som nævnt velegnet til mange formål og sælges til gode priser.

Reolerne fås i flere størrelser, længder, bredder og dybder er endvidere nemme og samle.

KONTAKT OS PÅ MAIL ELLER RING OG FÅ DEN BEDSTE PRIS
Lars Tornvig Christensen 23998930 eller Kurt Larsen 23998936

Lagerreol på mange forskellige måder

Hos Tornvig har vi diverse lagerreoler til dine behov. Vi har alt fra de helt små lagerreoler til de helt store og robuste, der kan bygges helt hold op i  højden på dit lager. Prisrene svinger selvfølgelig, hvor de helt billige lagerreoler ikke er de største og ikke kan klare lige så meget som de helt store. Dog skal du ikke være i tvivl om, at kvaliteten er i top på alle vores reoler, hvad enten du skal bruge en enkelt lille en, eller de helt store der fylder hele lagerets bredde og højde.

Disse reoler er med til at øge jeres effektivitet og mindske det store rod, der ellers kan komme på et lager. Her har i mulighed for, at sætte hele jeres lager i system og placere tingene på deres plads nemt og hurtigt. Ring gerne, så finder vi en løsning, der fuldstændig passer til dit lager.

Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til jeres behov.

Men hvilken lagerreol skal du så vælge?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så frygt ej. Vi har stor erfaring med, at vejlede virksomheder og privatpersoner omkring lige præcis de lagerreoler, der passer til jeres lager. Du skal vurdere præcis hvor meget plads du har og har brug for er fyldt med reoler. Det er vigtigt du tænker over, hvor stort opbevaringsbehov du har, for på den måde, kan du finde ud af reolens størrelse og, hvad der overhovedet kan være i dit rum. Dette gælder, hvad enten dit rum er 20 m2 eller 2000 m2.

Byg opad med lagerreoler fra Tornvig

Der er ikke altid så meget plads på selve gulvet i et lager og derfor kan det være en nødvendighed at få bygget dit lager større, ved at få bygget lagerroler opad i rummet. Du har måske ikke behovet, for at få fyldt reoler helt op til loftet endnu, men der kan altid startes et sted, og så kan reolerne stille og roligt blive påført opad, når behovet opstår.

Ring eller skriv gerne til os for vejledning, hvilken slags der passer ind til dit lager. Vi vejleder gerne i forhold til dit rums størrelse.

Eller ring til: Lars Tornvig Christensen 23998930 eller Kurt Larsen 23998936

Scroll til toppen

Send en forespørgsel

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.