Firmaprofil

tornvigpallereoler.dk har

Fødderne solidt plantet i det jyske og firmaet bag tornvigpallereoler.dk startede tilbage i 1968 med handel og reparation af maskiner, i dag består vores produkter af følgende:

Hos Tornvigpallereoler.dk står vi klar til at vejlede jer når det gælder køb af alle former for lagerreoler, pallereoler, dybdereoler, andre typer reol, truckværn, plastikkasser og meget andet tilbehør.

OVER 50 ÅRS ERFARING

Tornvig Christensen Maskiner A/S blev stiftet i 1968 af Asger Tornvig Christensen. I dag ejes Tornvig Christensen Maskiner A/S af anden generation og direktør Lars Tornvig Christensen sammen med salgschef Søren Bjerggaard og Værkfører Thomas Fonnesbæk. I dag er vi et velkonsolideret firma med 16 ansatte.
 
Vores hovedprodukt er i dag rengøringsmaskiner, hvor vi er forhandler af nogle af de bedste gulvvaskemaskiner og feje/sugemaskiner på markedet.
 
Vi er forhandler af FactoryCat “heavy duty” industri gulvvaske- og feje/sugemaskiner til den hårde industri. Der findes ikke de typer gulve som FactoryCat ikke kan klare (se FactoryCat’s vilde resultater her).
 
Herunder er vi også forhandler af TomCat gulvvaskemaskiner til det offentlige og kommercielle marked. Det helt unikke ved vores TomCat maskiner er deres pads, som passer til stor set alle typer gulve. Derudover bruger TomCat gulvvaskemaskinerne ingen kemi og helt op til 70% mindre vand på grund af TomCats patenterede EDGE teknologi. 
Vores maskiner fra FactoryCat og TomCat er helt unikke kvalitetsmaskiner produceret med håndkraft i USA.
Derudover er vi også forhandler af feje/sugemaskiner fra det familieejede italienske firma Poli. Vi har også et stort udvalg af prisbillige gulvvaskemaskiner direkte importeret fra Fjernøsten.
Vi udlejer vores gulvvaske- og feje/sugemaskiner fra vores afdelinger i Herning, Næstved og Storkøbenhavn.
Udover rengøringsmaskiner har vi i dag vores hidtil største udvalg af alt inden for løftemateriel.
Vi tilbyder gaffeltrucks, stablere, pallevogne, sakseløftere, teleskoplæssere, saxlifte og pallereoler nyt eller brugt. Se udvalget her.
Vi er forhandler af ZMG mandskabslifte – Heli gaffeltrucks, stablere og pallevogne – Esnova pallereoler.

5 servicevogne og eget værksted i 7400 Herning

Med eget værksted på Industriparken 27-29, Lind, 7400 Herning og 5 servicevogne er vi klar til at hjælpe kunder i hele landet med lovpligtige hoved eftersyn, mindre eller større reparationer, svejseopgaver og reservedele til konkurrencedygtige priser, via egen import. Det er muligt at købe, leje eller lease vores løftemateriel eller rengøringsmaskiner og vi skræddersyr gerne en løsning så den passer til jeres behov.
Tornvig Christensen Maskiner A/S hjælper dig hele vejen, ring eller skriv en mail til os i dag.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.